Blister

Blisterpakning er en billig mulighed for at skabe pakker, der er holdbare, gennemsigtige og sikret. Disse klare plast blisterpakninger anvendes i forbindelse med et karton blisterkort at præsentere produktet i fuld visning for kunden.

Blisterpakningen er fastgjort til blisterkortet gennem en varmeforseglende proces, der tillader produktet at forblive fuldt synligt. Mens varmeforseglingsprocessen kan gøres med højt automatiseret udstyr, er anvendelsen af ​​blisterpakninger noget begrænset til letvægts elementer. For tungere elementer, bør man overveje at bruge clamshell.

 


Hos Eni-Trade er vi meget bevidste om, at kundens behov er i centrum. Vores medarbejdere sidder derfor klar til, at yde høj service og den nødvendige rådgivning.

  • Vi hjælper og rådgiver dig til den rigtige, og mest omkostningseffektive, løsning, uanset dine behov
  • Vi har mange års erfaring inden for salg og handel med disse folietyper, og vi kan derfor sikre, at du får den rigtige folie til den rigtige pris.
  • Vi hjælper og vejleder - også efter salget.
  • Vi lægger stor vægt på kundeforholdet, og har derfor mange lange kunderelationer, og vi sørger altid for, at vores viden er up-to-date. Ring til os, og lad os hjælpe dig.

Særligt velegnet til termoformning er disse folietyper:
PVC
PET